‘Visió de la cartera de serveis farmacèutics en països europeus amb models sanitaris similars’

FEFAC ha presentat al 22 Congrés Nacional Farmacèutic celebrat a Sevilla una comunicació científica sota el títol ‘Visió de la cartera de serveis farmacèutics en països europeus amb models sanitaris similars’.

La comunicació científica, dels autors Antoni Torres, farmacèutic i president de FEFAC, i Francesc Ballart, farmacèutic i responsable de projectes professionals de FEFAC, compara els models sanitaris a Europa amb el SNS a Espanya.

Per comparar els diferents models, es té en compte l’organització de l’atenció primària, el model sanitari, així com el model d’ordenació farmacèutica.

Objectius del pòster científic

La comunicació té un doble objectiu. Primer, demostrar que la funció del farmacèutic comunitari a Espanya està infrautilitzada, amb relació a la desenvolupada pel farmacèutic comunitari en països que presenten models sanitaris similars a Europa.

El segon objectiu és exposar els serveis diferencials desplegats per la farmàcia comunitària a Europa amb aquells països que presenten models sanitaris similars.

Pots descarregar el pòster de FEFAC fent clic aquí

En aquesta edició s’han presentat 313 pòsters, 149 d’ells dins de la categoria de farmàcia comunitària.

Sobre Sevilla 2022

La capital andalusa ha acollit del 18 al 22 de setembre el 80 Congrés Mundial de Farmàcia i Ciències Farmacèutiques de la FIP i el 22 Congrés Nacional Farmacèutic. Aquest segon ha estat organtitzat pel Consell General i la col·laboració del COF de Sevilla. Sota el lema ‘Som farmacèutics assistencials, socials i digitals’, el 22 Congrés ha comptat amb 11 taules rodones, quatre sessions d’innovació i 27 sessions tècniques.

Les conclusions de Sevilla 2022 marcaran el full de ruta de la farmàcia. Per tant, dels que treballen per la millora de la salut de la població, en salut pública i en l’ús responsable dels medicaments. Així ho ha assegurat Jesús Aguilar, president del Consell, i Manuel Pérez, president del COF de Sevilla, en la presentació d’aquest esdeveniment.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank