Inici 9 Actualitat 9 Eleccions 9 La FEFAC inicia reunions amb els candidats a les eleccions del COF de Barcelona per intercanviar punts de vista

La FEFAC inicia reunions amb els candidats a les eleccions del COF de Barcelona per intercanviar punts de vista

14 març, 2024 | Eleccions, Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Política sanitària, Professió, Sanitària

Avui s’ha celebrat la reunió amb Guillermo Bagaría

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) es reunirà amb els dos candidats a les eleccions del COFB de Barcelona. L’objectiu, obtenir una visió completa dels plans i propostes de tots dos aspirants i transmetre la visió des de la perspectiva de les oportunitats, necessitats i fortaleses de l’oficina de farmàcia actualment.

Avui, 14 de març, s’ha celebrat la primera de les dues reunions, amb Guillermo Bagaría, candidat que es presenta sota la candidatura “Avançafarma“.

La finalitat d’aquestes trobades és conèixer a fons les propostes i plans de tots dos candidats. Està previst que la FEFAC es reuneixi en els pròxims dies amb el segon candidat, Jordi Casas Sánchez.

La jornada electoral té lloc el 17 d’abril

La Mesa electoral ha proclamat oficialment aquests dos candidats després de revisar la documentació que acredita el compliment dels requisits establerts pels estatuts de la corporació i les normes electorals. Amb aquest pas, el 13 de març va iniciar-se la campanya electoral.

El 17 d’abril se celebrarà la jornada electoral. Més de 9.300 col·legiats i col·legiades estan cridats a participar per decidir qui dirigirà el futur de la institució durant els pròxims quatre anys.

Aquestes eleccions destaquen per ser les primeres a incorporar el vot electrònic com a opció. També es podrà votar mitjançant els mètodes tradicionals com el vot presencial o per correu postal certificat. Aquesta nova modalitat pretén fomentar l’exercici del vot i augmentar la participació dels membres del COFB.

Font d’informació: FEFAC/ COFB

0 Comments

Submit a Comment