Inici 9 Actualitat 9 Eleccions 9 FEFAC es reuneix amb els candidats a les eleccions del COF de Barcelona

FEFAC es reuneix amb els candidats a les eleccions del COF de Barcelona

22 març, 2024 | Eleccions, Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Política sanitària, Professió, Sanitària

Avui s’ha celebrat la reunió amb Jordi Casas

La FEFAC ha mantingut una trobada avui, 22 de març, amb el farmacèutic Jordi Casas Sánchez, que es presenta a les eleccions de la junta de govern del COFB sota la candidatura “Farmacèutics Compromesos”.

La FEFAC va reunir-se el passat 14 de març amb Guillermo Bagaría, que es presenta sota la candidatura Avançafarma.

L’objectiu d’aquestes reunions és aprofundir en les propostes i plans dels dos aspirants, amb la intenció de transmetre una visió completa de les oportunitats, necessitats i fortaleses de l’oficina de farmàcia actualment.

Aquesta trobada s’emmarca en el procés electoral que culminarà el proper 17 d’abril, dia en què més de 9.300 col·legiats i col·legiades del COFB estan convocats a les urnes per decidir qui dirigirà la institució en els propers quatre anys.

Un aspecte destacat d’aquestes eleccions és la incorporació del vot electrònic com a opció, al costat dels mètodes tradicionals com el vot presencial i per correu postal certificat. Aquesta nova modalitat té com a finalitat fomentar la participació dels membres del COFB i facilitar l’exercici del vot.

Amb l’anunci oficial dels dos candidats, Guillermo Bagaría i Jordi Casas Sánchez, la campanya electoral va començar el passat 13 de març, donant inici a un període decisiu per al futur de la institució farmacèutica.

Font d’informació: FEFAC

0 Comments

Submit a Comment