FEFAC ha traslladat propostes de millora que la farmàcia pot aportar a la societat, al benestar de les persones i al propi sistema de salut

Antoni Torres, president de l’Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB) i FEFAC; Carme Rigall, presidenta de l’Associació Gironina Farmacèutica Empresarial (AGFE) i vocal de FEFAC; Jordi del Cacho, secretari de l’AFB; i Eduardo Cacho, vocal de l’Associació de Farmacèutics Empresaris de Tarragona (AFET) i vocal de FEFAC, s’han reunit el 27 de juliol amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la secretària d’Atenció Sanitària i Participació, Meritxell Budó.

Els representants de les farmàcies catalanes s’han ofert com a punt de col·laboració amb el Departament de Salut, Atenció Primària (AP) i Salut Pública. Han traslladat el paper que el professional farmacèutic i la farmàcia comunitària desenvolupen en l’actual escenari post pandèmia. FEFAC també ha presentat propostes per incrementar la participació i eficiència que la farmàcia pot aportar a la societat, al benestar de les persones i millorar aspectes com l’acompliment terapèutic.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank