Des de l’empresarial animem als professionals sanitaris de les farmàcies i a la ciutadania a signar la petició

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) vol donar el seu suport al Manifest Ciutadà en favor de les farmàcies de Catalunya publicat a change.org, una iniciativa sorgida de la ciutadania que reconeix el servei que han prestat i continuen prestant les més de 3.200 farmàcies de Catalunya i els professionals farmacèutics que hi treballen.

Punts claus del Manifest Ciutadà en favor de les farmàcies

  • El manifest reconeix i es solidaritza amb “l’enorme tasca que estan duent a terme en el transcurs d’aquesta cruel i desmesurada pandèmia les farmàcies i els professionals farmacèutics de Catalunya”.
  • El 80% de les persones amb símptomes de Covid-19 van ser ateses per les farmàcies a causa de la saturació del sistema.
  • En moltes localitats rurals o de baixa densitat de població les farmàcies han estat l’únic punt de referència i consulta sanitària a causa del tancament de molts ambulatoris.
  • “La personalitat, qualificacions i experiència del farmacèutic contribueix en moltíssimes ocasions a generar un estat de major seguretat, tranquil·litat i confiança en la persona que acudeix a la farmàcia”.

El Manifest Ciutadà vol expressar que la ciutadania se sent “en deute amb els professionals farmacèutics”, com ho està “també amb la resta de professionals de la salut”.

El manifest conclou: “Volem fer arribar-los tot el nostre suport, fer-los-hi saber que som al seu costat de la mateixa manera que ells ho han estat al nostre, i que reconèixer-los aquesta tasca és el mínim que podem fer malgrat que les institucions no ho hagin fet encara”.

POTS SIGNAR LA PETICIÓ AQUÍ

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank