Des de la FEFAC ens oferim a seguir col·laborant en el desenvolupament de les mesures que facin créixer la farmàcia comunitària

El Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya i el CatSalut van signar ahir un conveni de col·laboració per desenvolupar projectes destinats a fomentar el desplegament de l’atenció farmacèutica en el marc del Sistema públic de Salut de Catalunya.

Tal com anuncia el Consell en el seu comunicat, aquest conveni suposa un gran pas per la integració de la xarxa de farmàcies de Catalunya, permetent que esdevingui un punt d’atenció comunitària més dins del sistema de salut.

Des de la FEFAC valorem molt positivament aquesta col·laboració i el seu desplegament de les iniciatives que se’n deriven, ja que permeten un desenvolupament i projecció de la farmàcia comunitària i són coincidents amb les propostes que hem anat traslladant durant els últims mesos al Departament de Salut i al mateix CatSalut, i que es recullen en el Decàleg  per a una millor contribució de l’oficina de farmàcia a la salut de la ciutadania mitjançant una major implicació en el sistema sanitari, presentat el juliol passat.

La col·laboració entre el CatSalut i el Consell s’articula en tres àmbits principals: la promoció de la salut i prevenció de la malaltia, l’accessibilitat i coordinació assistencial, i el seguiment farmacoterapèutic a pacients amb malalties cròniques.

Des de la FEFAC considerem que són camps essencials per contribuir a la millora de la salut de la ciutadania i al desenvolupament professional de la farmàcia, per això hem desenvolupat i traslladat propostes estratègiques en aquests àmbits i ens congratulem que ara es puguin fer operatives en benefici dels pacients i del conjunt del sistema de salut.

En aquest sentit, des de la FEFAC ens oferim a seguir col·laborant en el desenvolupament de les mesures que facin créixer la farmàcia comunitària des de la nostra visió i representació, en exclusiva, dels farmacèutics titulars de l’oficina de farmàcia.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank