Dins de la seva nova política de publicitat digital, Google ha prohibit incloure anuncis que ofereixin tractaments sense base biomèdica o científica, així com tècniques mèdiques que no estan comprovades o són experimentals. Aquestes són la majoria de les teràpies amb cèl·lules mare, teràpia cel·lular i teràpies gèniques.

Aquesta nova política prohibirà els anuncis que venguin trataments que no tenen una base biomèdica o científica establerta. També inclou tractaments basats en troballes científiques bàsiques i experiència clínica preliminar, però que actualment no compten amb proves clíniques formals suficients per justificar l’ús clínic generalitzat.

En un comunicat, Google explica que la publicitat digital ajuda a fer d’internet un lloc obert a tothom, que permet a milers de milions de persones fer preguntes, trobar respostes i descobrir noves idees. “Sabem que l’ecosistema d’anuncis digitals només pot prosperar si es tracta d’un lloc segur i de confiança per als usuaris”, concreten.

També recorden la importància dels assajos clínics supervisats i regulats per provar i demostrar avanços mèdics importants. Al mateix temps, expliquen que ha crescut el nombre de persones que intenten aprofitar-se d’unes altres oferint tractaments enganyosos i no provats. “Moltes vegades aquests poden suposar un risc per a la salut i creiem que no tenen cabuda a les nostres plataformes”.

Font d’informació: Google Press

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank