IM Farmacias organitza aquest dijous, 27 de gener de 2022, a les 17.00 hores, el primer IM Meetings de 2022, “En primera línea: la farmacia ante la sexta ola”. Aquesta sessió vol analitzar la situació que viuen les farmàcies des de diferentes punts de vista, els de les comunitats autònomos i províncies. Per fer-ho, ha convidat a Alba Soutelo, presidenta del COF de Pontevedra; Marta Galipienzo, presidenta del COF de Navarra; Jaime Espolita, president de SEFAR; Antoni Torres, president de FEFAC; i Vicente Baixauli, president de SEFAC.

Durant la trobada s’analitzarà la venda dels test d’antígens i els problemes de subministrament. També la fluctuació de preus amb els quals s’han trobat les farmàcies, especialment abans de les dates nadalenques, fins a la regulació del preu d’aquests.

Es tracataran les mesures posades en marxa en algunes comunitats autònomes. Per exemple, la realització de test d’antígens d’autodiagnòstic supervisats pels farmacèutics. També el seguiment de la dispensació amb el registre i la notificació de casos positius. Aquesta darrera ha permès descarregar l’Atenció Primària i ajudar a gestionar la pandèmia, alguna cosa que ja s’està donant en 10 CCAA. Sense oblidar que, en vuit d’elles, s’estan comptabilitzant en les estadístiques que diàriament es remeten al Ministeri de Sanitat.

També es destacarà l‘important paper informatiu de la Farmàcia, que s’ha encarregat de continuar insistint en la necessitat de no abandonar les mesures preventives, ha ajudat i ensenyat a realitzar i interpretar els test d’autodiagnòstic a la població, ha explicat els passos a seguir segons els resultats del test, ha insistit en la importància de la vacunació… i, en definitiva, ha estat (i continua sent), l’estament sanitari més accessible.

Finalment, després de repassar tot el que SÍ QUE pot fer la Farmàcia, serà moment de reflexionar sobre les altres mesures que, de ser aprovades, ajudarien, encara més, a descongestionar els centres d’Atenció Primària i, en definitiva, es convertirien en una altra arma més per a vèncer al Covid-19.

Realitza la teva inscripció

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank