Tant els col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona, com Interalia, organitzadors de Infarma, han posat en mans de la policia la “fake news”

A menys de dues setmanes d’Infarma, el congrés ha patit un atac que els organitzadors de la fira volen desmentir. Els organitzadors volen tranquil·litzar a les empreses participants i als congressistes i visitants inscrits.

Ahir, un whatsapp amb un fotomuntatge, simulant ser una notícia d’una web del sector, va recórrer els telèfons de la professió farmacèutica amb la notícia de la cancel·lació d’Infarma Madrid 2020.

Com es pot comprovar, es tracta d’una imatge manipulada de la notícia original titulada “L’epidèmia de coronavirus cancel·la el Mobile World Congrés de Barcelona”. El fotomuntatge està fet des d’un ordinador i la policia ja està investigant el seu origen després de la denúncia dels organitzadors.

Amb tot això, el COFM, COFB i Interalia volen transmetre el seu malestar per l’atac i desmentir la falsedat del missatge. A més, recorden que qualsevol tipus de notícia referent a Infarma Madrid 2020 continuarà arribant als mitjans de comunicació i a la professió farmacèutica (empreses, laboratoris, congressistes i visitants de la Fira) pels canals oficials habituals, via e-mail.

Notícia relacionada

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank