El Congrés i Saló farmacèutic obté el reconeixement oficial per part del Ministeri de Sanitat

El Ministeri de Sanitat ha concedit el reconeixement d’interès sanitari a Infarma Madrid 2020, el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia que obrirà les seves portes el 10 de març en el recinte firal d’Ifema. Sanitat ha destacat el valor dels objectius del Congrés i els continguts del seu programa científic.

Infarma acollirà, entre el 10 i el 12 de març, 400 laboratoris i empreses . Està previst que una audiència professional superior als 30.000 visitants i prop de 3.000 congressistes inscrits participin.

Els sectors d’exposició amb més presència en el Saló seran dermofarmàcia, parafarmàcia, complements alimentosos, productes sanitaris, medicaments no subjectes a prescripció mèdica, genèrics, comercialització i distribució, pediatria, ortopèdia i òptica.

Programa científic

El primer avanç del programa científic es pot consultar en la web. Entre altres qüestions d’actualitat, s’abordarà el paper de la farmàcia rural com a element integrador del territori; la necessitat d’abordar les demandes dels pacients a través d’una atenció més pròxima i humanitzada; el rol que han de jugar els professionals com a influents dels ciutadans en l’ús dels medicaments, o les conseqüències que el Brexit.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank