Dimecres, 7 de juliol, de 14.00 a 16.00 h

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), juntament amb el bufet d’advocats ARCO, i PIMEC Comerç, organitza una jornada online per explicar les diferents línies de treball per defensar el canal farmàcia i donar suport a la farmàcia comunitària davant del desafiament de la venda online.

PROGRAMA

La sessió tindrà lloc online el dimecres, 7 de juliol, de 14.00 a 16.00 h

  • 14.00 h. Roger Canals, legal advisor del bufet d’advocats ARCO, Abogados y Asesores Tributarios, explicarà, des del punt de vista legal, quines accions podem prendre des de l’empresarial per defensar el canal farmàcia.
  • 14.45 h. Torn de preguntes.
  • 15.00 h. Àlex Goñi, president de PIMEC Comerç, i Miquel Àngel de Garro, director de PIMEC Comerç, aportaran la seva visió sobre com el comerç ha enfrontat el món online, tenint en compte la doble vessant de les farmàcies (establiment comercials vs sanitari).
  • 15.45. Torn de preguntes

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Els socis que es vulguin inscriure han d’omplir el formulari d’inscripció, a través del qual també podran fer arribar-nos les seves preguntes.

CONNECTAR A LA SESSIÓ

El dia d’abans, 6 de juliol, s’enviarà als inscrits un enllaç de teams per connectar-se a la sessió. Aquest es farà arribar al correu electrònic facilitat en el formulari d’inscripció.

Si necessiteu més informació contacteu amb la FEFAC: 93 323 24 22 /  fefac@fefac.cat

Notícia relacionada