Un soci ha informat que al web de ‘Nestlé bebé’ apareix un link a Ulabox.com, un supermercat online.

Un farmacèutic associat a la FEFAC va informar que a la pàgina web de ‘Nestlé bebé’ apareix un link a Ulabox.com, supermercat online, a través del qual els usuaris poden adquirir llets infantils Nestlé, històricament distribuïdes a través de les oficines de farmàcia, amb la recomanació del professional farmacèutic.

L’empresarial va escriure una carta a Nestlé dient que, “amb absolut respecte a les decisions comercials de la companyia”, creiem que el valor que el farmacèutic té, pel que respecta a la recomanació de llets, queda “absolutament anul·lat”, per promocionar la venda en supermercats online.

Nestlé ha enviat una resposta a la Federació, on recorda que, per la companyia, el canal farmàcia és prioritari. Igualment, recorda que la legislació vigent en matèria de publicitat d’aliments, així com en matèria de defensa de la competència, impedeix a qualsevol fabricant limitar la venda dels productes a determinats canals.

Així, a la web ‘Nestlè bebé’ figura un link a Ulabox.com i també un link específic per a la localització de les farmàcies pròximes al consumidor que visita la web de la marca, trobant-se aquest al mateix nivell que les altres opcions de compra que proposa la web. Per aquest motiu, i segons el nou criteri de valoració d’El Semàfor del Soci, que diu que les pàgines que recomanin la venda en farmàcies i altres canals seran valorades amb un semàfor ambre, atorguem una llum d’aquest color a Nestlè.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank