La  crisi de la COVID-19 ha provocat problemes econòmics en empreses i autònoms, incloses oficines de farmàcia. Un dels problemes és la falta de liquiditat provocada per l’aturada econòmica.

Com és ben sabut, per pal·liar aquests problemes de liquiditat s’han obert les línies ICO i ICF-Avalis. Però no són les úniques vies per superar aquesta crisi de liquiditat. En el vídeo següent, que presenten conjuntament PIMEC i l’associació empresarial de l’Hospitalet AEBALL, en el marc del Pacte Local per a l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de l’Hospitalet, Pere Cots, director del Departament de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC, assenyala que, a banda de l’opció de recórrer a les entitats financeres, cal valorar les accions a mig i llarg termini. En aquest sentit, cal considerar les opcions d’agències públiques com ara l’ICF, CDTI, ENISA, entre d’altres.

Pla de contingència econòmica de FEFAC

Cal recordar que FEFAC ha elaborat un Pla de contingència econòmica que proposa un seguit d’accions, tant en l’àmbit laboral com financer, en funció de la tipologia d’oficina de farmàcia i els seus diferents escenaris, per fer front a les necessitats que es puguin produir en aquest període.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank