“Són un component crucial en l’atenció!” El ministre de Salut, Jens Spahn (CDU), ha escrit una carta a totes les farmàcies. A la carta, elogia els farmacèutics per la seva tasca i agraeix el seu “extraordinari esforç”.

Spahn es dirigeix ​​per primera vegada en una crisi a tots els farmacèutics. Spahn explica que actualment el sistema sanitari està passant per un “test dur” i fa que els farmacèutics respectin la seva tasca. Escriu literalment:

“Vosaltres, els farmacèutics, els vostres empleats a les farmàcies públiques i a les farmàcies hospitalàries, sou un component clau de l’atenció per protegir els ciutadans d’Alemanya. Amb la vostra experiència i passió contribuïu a garantir el subministrament de medicaments, desinfectants i aparells mèdics en condicions difícils. En aquesta situació especial, és especialment valuosa la combinació de coneixements farmacològics i pràctiques de fabricació tecnològica que són pròpies de les farmàcies. Les farmàcies comunitàries i les farmàcies hospitalàries poden reaccionar de manera molt ràpida i flexible amb els requisits especials de la situació de pandèmia “.

Font d’informació: DAZ.online

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank