Inici 9 Actualitat 9 Passaries una inspecció de treball? FEFAC ofereix un curs d’inspeccions laborals

Passaries una inspecció de treball? FEFAC ofereix un curs d’inspeccions laborals

16 febr., 2024 | Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, FEFAC Actua, Formació, Laboral, Professió, Reflexions de Junta, RSC

Tindrà lloc el 29 de febrer, a les 14.00 hores, en format online

La FEFAC ofereix als titulars d’oficina de farmàcia una formació online de 90 minuts sobre inspeccions laborals. L’objectiu és facilitar als assistents tota aquella informació necessària per conèixer les obligacions dels titulars a efectes d’inspecció laboral a l’oficina de farmàcia.

El curs tindrà lloc el 29 de febrer, de 14.00 a 15.30 hores, de la mà d’Itziar Rueda, directora del Departament Jurídic i Laboral de PIMEC.

Inscripcions

Aquesta formació té un cost de 30 euros (socis) i de 90 euros (no socis de la FEFAC). Per realitzar la teva inscripció, omple el formulari i envia el resguard del pagament a fefac@fefac.cat.

El número de compte on s’ha de realitzar el pagament és el següent: ES25 2100 0842 3902 0089 1325.

Si tens algun dubte, contacta amb la FEFAC / Telèfon 93 323 24 22

Us recordem que les places a la formació són limitades (màxim 25 alumnes).

Temari de la formació

La sessió consistirà en una exposició teòrica amb resolució de casos pràctics. Prèviament a l’inici del curs es recolliran les consultes adreçades pels mateixos participants, per tal de resoldre-les durant la sessió.

  1. Registre salarial: l’OF ha de tenir un document que detalli les retribucions salarials dels treballadors per categoria i sexe. Si hi ha variacions importants, ha d’haver una explicació motivada que defensi aquesta variació. S’ha de renovar cada any.
  2. Test psico-social. Arran de la pandèmia Covid, els treballadors han de fer un test psicosocial per valorar el seu grau d’afectació emocional fruit dels efectes de la pandèmia.
  3. Protocol per prevenir i abordar l’assetjament laboral (mobbing)
  4. Protocol de desconnexió digital
  5. Protocol per prevenir i abordar l’assetjament sexual i per raó de sexe. Assetjament sexual: les OF han de tenir un protocol que cal activar si es detecta un cas d’assetjament sexual.
  6. Registre de jornada. És obligatori a emplenar pel treballador, preferentment digital, no per escrit.
  7. Reduccions de jornada (mesures de conciliació) Cas de sol·licitud de reducció de jornada: el treballador el pot demanar, però no és obligatori concedir la concreció horària que demana el treballador.
  8. Canal de denúncies
0 Comments

Submit a Comment