Paul Sinclair, farmacèutic australià, serà el nou president de la Federación Farmacéutica Internacional (FIP). 

Sinclair és farmacèutic comunitari i expropietari d’una farmàcia comunitària. Ha treballat a la FIP, com a president de la Secció de Farmàcia Comunitària (2014-18). També com a president de la Junta de Pràctica Farmacèutica de la FIP des de l’any 2018. També ha ocupat diversos càrrecs oficials en el Consell de Farmàcia de Nova Gal·les del Sud, l’Associació Australiana de Farmacèutics Consultors i el Gremi de Farmàcies d’Austràlia, així com càrrecs de consell d’organització en organitzacions sense ànim de lucre com Asthma Australia. Igualment, ha tingut una àmplia experiència en el govern local, exercint com a regidor i alcalde de l’Ajuntament de Campbelltown. El 2019, Sinclair va ser guardonat com a membre de l’Ordre d’Austràlia pels seus serveis a la farmàcia, la comunitat i el govern local.

En el context de la Covid-19, Sinclair ha assumit un paper de lideratge actiu en l’adaptació i desenvolupament dels models de negoci i pràctiques de la FIP per ajudar la federació a sobreviure i prosperar durant la pandèmia.

Ha promès que com a president de la FIP advocarà per la professió farmacèutica “en totes les seves formes”, avançant encara més la farmàcia a tot el món i sense deixar ningú enrere.

Sinclair assumirà el càrrec com a president electe el 23 de setembre i el seu mandat serà de quatre anys. És el primer farmacèutic d’Austràlia a ser elegit president en els 110 anys d’història de la federació. “Estic emocionat per haver estat elegit president de la FIP i ser el primer president australià reforça l’abast global i la importància de la nostra federació. Espero continuar amb la forta tradició de servei a la nostra professió que ha definit els anteriors presidents de la FIP”.

Font d’informació: FIP

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank