PIMEC celebra que Treball doni el tret de sortida al procediment pel qual es publica la convocatòria quadriennal per a l’acreditació i l’atribució de la quota de representativitat institucional de les associacions empresarials més representatives en l’àmbit de Catalunya, tal com publica el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya a través de l’Ordre TSF/24/2019, de 14 de febrer.

L’entitat assenyala que l’ordre és una “fita històrica”, ja que per primera vegada les organitzacions empresarials poden demostrar la seva representativitat. “Han estat molts anys de greuges en els quals no s’ha permès representar de manera justa i adequada els interessos de les petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya, que representen el99,8% del total d’empreses, el 65% del PIB i ocupen més del 70% de les persones treballadores catalanes”, expliquen des de PIMEC.

PIMEC lamenta que finalment no s’hagi arribat a un acord amb Foment del Treball que respecti la unitat d’acció entre les dues organitzacions. A partir d’aquí, PIMEC es disposa a acreditar la seva representativitat. Ho demostrarà a través del recompte de la seva massa social.

Notícies relacionades: