Inici 9 Actualitat 9 PIMEC presenta Passemppersona, la primera plataforma digital de formació gratuïta per emprendre un negoci

PIMEC presenta Passemppersona, la primera plataforma digital de formació gratuïta per emprendre un negoci

30 gen., 2024 | Actualitat, Gestió, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, Formació, AFELL, AGFE, Política sanitària, Professió, Reflexions de Junta, Sanitària

El projecte ha estat possible gràcies a una subvenció del Ministeri de Treball i Economia Social 

PIMEC considera l’emprenedoria com a una autèntica política d’ocupació. Per això mateix, la Fundació ha presentat Passemppersona, la primera plataforma digital de formació gratuïta que prepara les persones per emprendre un negoci, bé perquè hi ha el desig d’iniciar-se en l’emprenedoria, o bé per deixar l’atur a través de la creació d’una empresa.

En un món amb un excés d’informació sobre com muntar empreses i fer-les funcionar, Passemppersona posa el focus en els elements bàsics per crear, mantenir i fer créixer un projecte empresarial, independentment de la seva dimensió.

La plataforma és molt intuïtiva i de fàcil ús. Concretament, funciona en base a dos passos; el primer, es donar-se d’alta gratuïtament. El segon és seguir les 10 lliçons que es proposen per emprendre un negoci.

Aquest projecte innovador ha estat possible gràcies a una subvenció del Ministeri de Treball i Economia Social.

Font d’informació i foto: PIMEC

0 Comments

Submit a Comment