Inici 9 Actualitat 9 Eleccions 9 El president de FEFAC, Antoni Torres, ha estat elegit membre del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona

El president de FEFAC, Antoni Torres, ha estat elegit membre del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona

20 set., 2023 | Eleccions, Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, FEFAC Actua, Política sanitària, Professió, Reflexions de Junta

La farmacèutica Marta Gento, vicetresorera del COFB, també ha estat escollida

La FEFAC té el plaer d’anunciar que el nostre president, el farmacèutic Antoni Torres, ha estat elegit com a membre del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, que ha celebrat les seves eleccions entre el 15 i el 20 de setembre. Antoni Torres s’ha presentat sota la candidatura Va d’empresa. A més, ens complau felicitar a Marta Gento, vicetresorera del COFB, que també s’ha presentat a les eleccions, en el seu cas no adscrita a cap candidatura, i que ha estat escollida com a membre en la mateixa categoria en aquest òrgan tan rellevant per al teixit empresarial. Marta Gento ha estat el candidat més votat de tots el grups i Antoni Torres, el segon més votat, a 17 vots.

Des de l’àmbit empresarial, creiem que aquesta elecció per part dels votants és un reconeixement del compromís de la farmàcia i la seva voluntat de millorar les oportunitats i el clima empresarial.

Des de l’empresarial estem convençuts que aquests nous càrrecs ens representaran i treballaran pel creixement i el desenvolupament de les nostres empreses i la seva aportació. Estem segurs que tots dos continuaran treballant incansablement per al benefici dels empresaris i empresàries, i esperem amb interès les seves aportacions al Plenari de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Aprofitem aquesta ocasió per felicitar Silvia Valent, farmacèutica de Girona i membre de la Junta Directiva de la FEFAC, pel seu nomenament com a membre del Ple de la Cambra de Comerç de Girona.

Des de la patronal volem expressar el nostre sincer agraïment a les d’oficina de farmàcia per la seva àmplia i decisiva participació en aquestes eleccions. Sense el vostre suport i confiança en els nostres representants, aquesta fita no hauria estat possible. La vostra contribució ha estat fonamental i subratlla la força de la col·laboració entre els diversos sectors empresarials.

Santacreu s’imposa a les Eleccions de la Cambra de Barcelona

Des de la FEFAC felicitem a la candidatura empresarial Va d’Empresa, liderada per Josep Santacreu, que ha guanyat les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. La llista de Santacreu ha obtingut una àmplia majoria en el nou ple de la Cambra amb 31 dels 52 llocs del Ple de la Cambra.

Reitero a Josep Santacreu les més sinceres felicitacions i expresso la meva gratitud per la confiança que ha demostrat en mi i en tots els companys, per la magnífica candidatura i la tasca conjunta que hem realitzat“, ha expressat aquesta nit Antoni Torres, president de la FEFAC, un cop s’han conegut els resultats provisionals d’aquestes eleccions.

0 Comments

Submit a Comment