L’objectiu de la reunió va ser consensuar fórmules de col·laboració de l’oficina de farmàcia en la lluita contra la covid-19

Ahir, 4 de novembre, la FEFAC es va reunir amb el vicepresident del Govern, conseller d’Economia i Hisenda i president en funcions, Pere Aragonès, i amb el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, per consensuar fórmules de col·laboració de l’oficina de farmàcia en la lluita contra la covid-19 i en accions per a la millora de la salut de la població.

Aquesta reunió dóna continuïtat a les propostes formulades fa uns mesos per la FEFAC al Departament de Salut en el “Decàleg per a una millor contribució de l’oficina de farmàcia a la salut de la ciutadania mitjançant una major implicació en el sistema sanitari”.

Des de la FEFAC considerem que per enfortir el paper sanitari i professional de l’oficina de farmàcia de forma estratègica i no només conjuntural per la covid-19, és molt important l’acció paral·lela de totes les entitats que ens representen davant les administracions, com ho vàrem fer front els endarreriments, i ho seguim fent en l’actualitat. Considerem que la suma de les diferents propostes fetes des de cada àmbit de representació, amb algunes de conjuntes, tindrà un efecte multiplicador de resultats molt millors per a l’oficina de farmàcia.

L’estil de Fefac, allunyat dels titulars cridaners i basat a fer feina de forma discreta però constant, de la mateixa forma que un catalitzador accelera una reacció química, pretén enfortir la farmàcia tant en l’àmbit professional, amb la cooperació amb la resta de professionals i agents del sistema de salut, com en la integració dels processos per mantenir i millorar la salut de pacients i ciutadans. En definitiva, ser part de la solució a les necessitats del ciutadà i el sistema de salut. I tot això com a via per reforçar la importància, solvència i sostenibilitat present i futura de la famàcia i del nostre model d’ordenació.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank