Inici 9 Actualitat 9 Vols saber si la teva farmàcia compleix les obligacions legals? Les coneixes?

Vols saber si la teva farmàcia compleix les obligacions legals? Les coneixes?

15 nov., 2023 | Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, FEFAC Actua, Formació, Laboral, Reflexions de Junta, RSC

Test d’autodiagnosi del compliment de les obligacions legals empresarials

En el món laboral actual, tan agitat i canviant, és fonamental conèixer bé les teves obligacions laborals i com les estàs complint. Però, com pots estar segur/a que ho estàs fent bé?

La FEFAC té la resposta que necessites. Et facilitem un test per obtenir una diagnosi laboral gratuïta en tan sols uns minuts. El millor de tot és que és instantàni i et donarà una visió clara de la teva situació legal a l’oficina de farmàcia.

Per accedir al test és obligatori estar registrat. Un cop registrat, has d’anar a la pestanya “CONTESTAR”

Un cop registrat/da, podràs completar el qüestionari i tenir immediatament els teus resultats. Estàs complint adequadament amb les teves obligacions laborals? Necessites suport legal? L’eina et donarà respostes precises.

I això no és tot. Si descobreixes que necessites millorar la teva comprensió de les Inspeccions Laborals, la FEFAC ha preparat una formació especialment dissenyada per als titulars d’oficines de farmàcia. Aprofita aquesta oportunitat per reforçar els teus coneixements i habilitats en aquest àmbit!  Clica aquí per saber més sobre la formació d’Inspeccions Laborals. 

0 Comments

Submit a Comment