Inici 9 COVID-19 9 FEFAC on Tour 2024: Vilafranca del Penedès

Consulta el calendari de pròximes reunions amb titulars d’oficina de farmàcia

Com ja sabeu, FEFAC ON TOUR té com a principal objectiu establir una comunicació directa i personal amb els titulars de les farmàcies, mirant-los als ulls i sent accessibles i oberts. Les reunions presencials permeten revisar i explicar l’estat actual de les farmàcies, així com tractar temes d’interès com les plataformes de venda en línia, el clawback i la situació postpandèmia. És una oportunitat única per defensar els interessos dels titulars i les titulars.

Entesos, sembla que estàs informant sobre un esdeveniment del FEFAC on TOUR a Vilafranca del Penedès. Aquí tens una versió lleugerament revisada del teu text:

La pròxima trobada del FEFAC on TOUR d’aquest any tindrà lloc el pròxim 29 de febrer a Vilafranca del Penedès, a la Cambra de Comerç. La sessió està programada per començar a les 15.00 hores. Si desitges assistir, et convidem a realitzar la teva inscripció omplint el formulari d’inscripció.

Descarrega la convocatòria aquí

Calendari de pròximes trobades

  • Vilafranca del Penedès. 29 de febrer de 2024. De 15.00 a 17.00 h. Cambra de Comerç. Plaça de l’Estació, 2 baixos. Formulari d’inscripció
  • Vic. 7 de març de 2024. De 15.00 a 17.00 h. Cambra de comerç. Edifici El Sucre. C/ Hist. Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5. Inscripcions aquí.
  • Olot. 21 de març de 2024. De 15.00 a 17.00 h. Consorci DinàmiG (C/Bisbe Lorenzana, 15). Inscripcions aquí.
  • Tarragona. 24 d’abril de 2024. De 15.00 a 17.00 h. PIMEC Tarragona (Av. Marquès de Montoliu, 3, 43002 Tarragona). Inscripcions aquí.

No et perdis aquesta oportunitat de participar en les trobades del FEFAC ON TOUR i de ser part activa de la defensa dels interessos de les farmàcies a Catalunya. Si ets farmacèutic titular, ja siguis soci o no de la FEFAC, i estàs interessat a participar en aquestes sessions, et convidem a reservar la teva plaça trucant al 93 323 24 22 o enviant un e-mail a fefac@fefac.cat

T’aconsellem anar revisant el següent calendari de trobades, ja que l’actualitzem constantment. La propera reunió podria ser a la teva ciutat!

FEFAC / Imatge Ajuntament de Vilafranca, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

0 Comments

Submit a Comment