1. Inici
  2.  | 
  3. Actualitat
  4.  | FEFAC Formació: Xerrada dels Mossos d’Esquadra sobre ciberseguretat per a socis de la FEFAC

FEFAC Formació: Xerrada dels Mossos d’Esquadra sobre ciberseguretat per a socis de la FEFAC

9 març, 2023 | Actualitat, Gestió, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Reflexions de Junta

13 d’abril a les 14.00 hores a la seu de PIMEC a Barcelona

Què en saps sobre ciberseguretat? L’ús de les noves tecnologies en la nostra vida quotidiana, les xarxes socials, l’exposició a aquestes per part dels usuaris, i la nostra presència digital no passa desapercebuda per multitud d’oportunistes malintencionats que miren de minvar la nostra seguretat personal o econòmica en estafes, robatoris i maldecaps.

Per abordar les estafes més freqüents en establiments com les farmàcies, la FEFAC ha organitzat, en el marc de col·laboració amb el cos policial, una xerrada amb els Mossos d’Esquadra per parlar de ciberseguretat.

En aquesta sessió també es parlarà del sistema de petició de cita prèvia per denunciar així com de les denúncies per Internet per furts o danys.

Finalment es farà una introducció al Pla d’acció contra les violències sexuals.

Programa de la xerrada

La xerrada tindrà lloc el 13 d’abril, de 14.00 a 16.00 hores a la seu de PIMEC a Barcelona (Viladomat, 174. 08015 Barcelona).

  • Estafes (ciberseguretat)
  • Cita prèvia per denunciar
  • Introducció del Pla d’acció contra les violències sexuals

Inscripcions

Si vols assistir a la xerrada dels Mossos d’Esquadra realitza la teva inscripció enviant un correu electrònic a mruiz@fefac.cat (Indica el teu nom i cognoms, número de farmàcia i telèfon de contacte).Notícies relacionades

0 Comments

Submit a Comment