Pla de viabilitat Empresarial de PIMEC i campanya de suport als sectors més afectats per les restriccions de PIMEC

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 està provocant importants repercussions econòmiques en algunes oficines de farmàcia. Aquestes conseqüències són molt variables en funció de factors com ara la ubicació de la farmàcia, les seves dimensions, la tipologia, la dependència d’altres sectors o factors econòmics…

La FEFAC va elaborar l’any 2020 un “Pla de contingència per a farmàcies amb dificultats econòmiques davant la Crisi de la Covid-19”

Aquest 2021, l’empresarial participa en dues accions per donar suport a les farmàcies afectades: el Pla de Viabilitat Empresarial de PIMEC i la Campanya de suport als sectors més afectats per les restriccions de PIMEC, que us expliquem a continuació:  

PLA DE VIABILITAT EMPRESARIAL DE PIMEC

PIMEC, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa el Pla de Viabilitat Empresarial, un programa de país 100% subvencionat que permet analitzar la viabilitat de les empreses de diferents sectors.

El programa, que compta amb els millors professionals d’assessorament especialitzat en pimes, et facilita un informe complet i personalitzat de viabilitat, així com l’accés exclusiu a més de 20 píndoles formatives en diferents àmbits dels negocis. 

El Pla de Viabilitat Empresarial està adreçat a empreses d’entre 5 i 249 treballadors, amb matriu o centre de decisió a Catalunya i amb 3 o més anys d’activitat, i sectors que hagin patit de forma rellevant les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19.

Consulta la informació del Pla de Viabilitat Empresarial aquí

En aquest enllaç trobaràs la presentació del Pla de Viabilitat Empresarial

Si estàs interessat en inscriure’t al programa o vols més informació, pots obtenir-la a la web de PIMEC fent clic aquí.

CAMPANYA DE SUPORT ALS SECTORS AFECTATS PER LES RESTRICCIONS

PIMEC ha posat en marxa la campanya “Sense pimes i persones autònomes no hi ha futur”, de suport als sectors més afectats per les restriccions a l’activitat empresarial. Aquesta és una acció transversal de tot el teixit d’empreses català que vol quantificar, a través de cartells que cada sector posa en el seu establiment, l’afectació econòmica de la pandèmia. Participen 65 sectors que representen 772.350 treballadors, i que han deixat d’ingressar 184 milions d’euros diaris, segons les estimacions de PIMEC.

Des de la FEFAC ens sumem a la campanya per donar suport a les farmàcies afectades per les restriccions. Aquestes, igual que la resta de professionals sanitaris, han estat clau i són també part del sistema farmacèutic i de salut. Durant la pandèmia, han seguit donant servei a qui el pogués necessitar.

Des de l’empresarial considerem fonamental aplicar mesures per al control sanitari de la pandèmia, i hem col·laborat sense cap mena de compensació ni reclamat cap compensació, però també creiem que cal un suport als companys que, per la seva ubicació o perfil de farmàcia, estan patint les conseqüències econòmiques de les restriccions.

Per això, si ho creus convenient, des de l’empresarial t’animem a descarregar el cartell i penjar-lo per informar a la població de la situació que viuen les farmàcies afectades a Catalunya.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank