Inici 9 Actualitat 9 Farmacèutics de Barcelona revisen l’estat actual de la farmàcia

Farmacèutics de Barcelona revisen l’estat actual de la farmàcia

13 juny, 2023 | Actualitat, Conveni col·lectiu, Gestió, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, FEFAC Actua, Impagaments, Laboral, Política sanitària, Professió, Reflexions de Junta

No et perdis la pròxima trobada amb titulars d’oficina de farmàcia!

La FEFAC, l’entitat que representa exclusivament els interessos dels titulars d’oficina de farmàcia de Catalunya, ha reunit aquest dimarts a la Sagrera a farmacèutiques i farmacèutics titulars d’oficina de farmàcia de la zona, en una nova etapa del seu Tour pel territori català. A finals de 2022, l’empresarial va reunir-se amb farmacèutics titulars d’Olot, Manresa, Vic, Roses, Badalona, Girona, Tarragona i Tortosa. Aquest 2023 ja s’ha realitzat també una reunió a Sant Feliu de Guíxols, Terrassa, Reus, Martorell, Figueres, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Granollers, El Vendrell, l’Hospitalet de Llobregat, La Sagrera (Barcelona), Girona, Tarragona i Barcelona.

En la sessió ha participat el farmacèutic i president de la FEFAC, Antoni Torres, fent un repàs pel passat recent, present i futur de la farmàcia.

Antoni Torres ha detallat decisions i accions que demostren, per una banda, la importància i necessitat de la FEFAC per defensar els interessos de les farmàcies en el seu vessant d’empresa que tributa impostos, paga nòmines i ha d’obtenir resultats econòmics positius suficients per mantenir les inversions i la qualitat del servei. D’altra banda, accions i gestions de l’empresarial que han contribuït a canviar el sector i que demostren la força de la FEFAC. També ha relatat els resultats estratègics de la xarxa de farmàcies assolits durant la Covid-19 i la situació actual enfront de la nova realitat multicanal.

Finalment, s’ha reflexionat sobre la importància estratègica de ser soci i sumar esforços de cara als reptes presents i futurs, molt més enllà inclús de la negociació del conveni o els serveis que s’ofereixen.

“Només empreses unides, representades per empresarials amb valors clars i transparents, alineades amb la societat i el servei públic-privat del nostre model d’ordenació farmacèutica, poden fer front a les grans corporacions, empreses i fons que treballen per aconseguir espai de negoci en làmbit de la farmàcia i la salut”, assegura Antoni Torres.

Així mateix, s’ha donat resposta a totes les qüestions que han plantejat els assistents.

Pròximes reunions 2023

Si ets farmacèutic (soci o no soci) i estàs interessat a assistir a alguna de les sessions gratuïtes que FEFAC organitza arreu del territori, només cal que enviïs un correu electrònic per reservar la teva plaça a fefac@fefac.cat (indica nom i cognoms, número d’oficina de farmàcia i telèfon de contacte). Si tens dubtes, truca al 93 323 24 22

0 Comments

Submit a Comment