No et perdis la pròxima trobada amb titulars d’oficina de farmàcia!

La FEFAC, l’entitat que representa exclusivament els interessos dels titulars d’oficina de farmàcia de Catalunya, ha reunit aquest dijous a Sant Feliu de Llobregat a farmacèutiques i farmacèutics titulars d’oficina de farmàcia de la zona, en una nova etapa del seu Tour pel territori català. A finals de 2022, l’empresarial va reunir-se amb farmacèutics titulars d’Olot, Manresa, Vic, Roses, Badalona, Girona, Tarragona i Tortosa. Aquest 2023 ja s’ha realitzat també una reunió a Sant Feliu de Guíxols, Terrassa, Reus, Martorell, Figueres i Lleida.

En la sessió ha participat el farmacèutic i president de la FEFAC, Antoni Torres, fent un repàs pel passat recent, present i futur de la farmàcia.

Antoni Torres ha detallat decisions i accions que demostren, per una banda, la importància i necessitat de la FEFAC per defensar els interessos de les farmàcies en el seu vessant d’empresa que tributa impostos, paga nòmines i ha d’obtenir resultats econòmics positius suficients per mantenir les inversions i la qualitat del servei. D’altra banda, accions i gestions de l’empresarial que han contribuït a canviar el sector i que demostren la força de la FEFAC. També ha relatat els resultats estratègics de la xarxa de farmàcies assolits durant la Covid-19 i la situació actual enfront de la nova realitat multicanal.

Finalment, s’ha reflexionat sobre la importància estratègica de ser soci i sumar esforços de cara als reptes presents i futurs, molt més enllà inclús de la negociació del conveni o els serveis que s’ofereixen.

“Només empreses unides, representades per empresarials amb valors clars i transparents, alineades amb la societat i el servei públic-privat del nostre model d’ordenació farmacèutica, poden fer front a les grans corporacions, empreses i fons que treballen per aconseguir espai de negoci en làmbit de la farmàcia i la salut”, assegura Antoni Torres.

Així mateix, s’ha donat resposta a totes les qüestions que han plantejat els assistents.

Pròximes reunions 2023

Si ets farmacèutic (soci o no soci) i estàs interessat a assistir a alguna de les sessions gratuïtes que FEFAC organitza arreu del territori, només cal que enviïs un correu electrònic per reservar la teva plaça a fefac@fefac.cat (indica nom i cognoms, número d’oficina de farmàcia i telèfon de contacte). Si tens dubtes, truca al 93 323 24 22


MARÇ

7 de març. Granollers. Museu de Granollers. A les 14.30 hores

14 o 15. Infarma Barcelona 2023

23 de març. Barcelona. Espai social La Verneda. A les 14.30 hores

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank