Inici 9 Actualitat 9 Reunió entre el president i alguns expresidents de la FEFAC per debatre els desafiaments del sector

Reunió entre el president i alguns expresidents de la FEFAC per debatre els desafiaments del sector

25 abr., 2023 | Actualitat, General, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Política sanitària, Professió, Reflexions de Junta

D’esquerra a dreta: Ramon Casanovas, Xavier Tarradas, Mª Esther Fernández Cabré, Antonio Miralles, Josep Esteve i Antoni Torres.

Antoni Torres, president de la FEFAC des de 2013, va mantenir una reunió informal amb alguns dels expresidents vius de l’empresarial. La reunió es va celebrar el 20 d’abril a Girona.

Entre els assistents a la reunió es trobava Antonio Miralles, farmacèutic a Girona que va formar part de la comissió gestora que va fundar la FEFAC l’any 1990, i que pertanyia a la primera Junta Directiva, amb el president Francesc de P. Massana al capdavant. Van assistir els expresidents següents: Josep Esteve (president de 1996 a 1998, de 2003 a 2004 i de 2011 a 2012); Ramon Casanovas (president de 1999 a 2003, de 2007 a 2009 i de 2012 a 2013; Mª Esther Fernández Cabré (presidenta de 2004 a 2007); i Xavier Tarradas, (president de la FEFAC de 2009 a 2011). També es va comptar amb la presència de Francesc Escobar, membre de l’actual Junta Directiva de la FEFAC; i Albert Arqué, anterior membre de la Junta Directiva de la FEFAC, i Xavier Miralles, farmacèutic a Girona.

En la reunió va abordar-se la situació actual de les farmàcies a Catalunya i va discutir-se sobre possibles solucions i estratègies per afrontar els reptes als quals s’enfronta el sector en l’actualitat. També es van compartir experiències i es va parlar dels assoliments obtinguts en els anys anteriors.

L’actual president va agrair als expresidents la seva presència en la reunió i va destacar la importància de tenir la seva experiència i coneixement per afrontar els desafiaments futurs. Així mateix, va manifestar el seu compromís per treballar de manera conjunta i col·laborativa en benefici del sector farmacèutic a Catalunya.

Per part seva, els expresidents van mostrar la seva disposició a col·laborar i aportar els seus coneixements i experiència per ajudar a millorar la situació de les farmàcies.

Està previst realitzar una reunió oficial després de l’estiu amb tots els expresidents vius

En definitiva, la reunió va estar un èxit i permetrà establir les bases per a una col·laboració més estreta i efectiva entre l’actual president i els expresidents vius, en benefici del sector farmacèutic. Està previst realitzar una reunió oficial amb tots els expresidents vius en el segon stage de FEFAC, a celebrar després de l’estiu.

0 Comments

Submit a Comment